Gemeente Hersteller van Bressen Coronie

Home

Hersteller van Bressen is een volle evangelie Gemeente in het district Coronie in Suriname waarvan Dennis A. Grootfaam de voorganger is. Pastor Dennis A. Grootfaam is al meer dan 20 jaren voorganger. Van 1990-1995 was hij voorganger van een gemeente onder covering van een gemeenteorganisatie,maar richte op 15 april 1996 een eigen gemeente op met de naam “HERSTELLER VAN BRESSEN ” in het zelfde district en nu ook een celgroep te Paramaribo.Het kerkgebouw hebben ze op 21 juli 2007 geopent.
De naam ,de visie en missie zijn gehaalt uit het boek Jesaja 58:1-12 dat wij Hersteller van Bressen genoemd zullen worden . De visie en missie is dan ook om de gelovigen van de boeien van goddeloosheid los te maken,de verdrukten vrij te zetten van elke juk en de gelovigen te leren dat God hun het overvloedige reeds gegeven heeft en dat het door bekering,hoe te geloven ,gehoorzaamheid aan God dit alles hun toe komt.  Relaties worden opgebouwd met alle eerlijke en liefde volle christenen of christen-organisaties.
De gemeente is aan de Jozef schoenmanstraat te Totness,Coronie en is te bereiken met de nummers Telesur *597-440493 , 8719169. Email:dennisgrootfaam@yahoo.com en of grootfaamdennis@gmail.com
Slogan: Hersteller van Bressen, als u het bent  bent u sterk, als u het niet bent, had u dat nog niet opgemerkt.

Gemeenten

Gemeente Bijbelschool
De gemeente heeft een trainingsprogamma van 2mnd voor pasbekeerden, een discipelschaps training dat bestaat uit twee module elk 9mnd. Een werkers training dat ook bestaat uit twee module van 9mnd. Een leidersschaps training dat weer bestaat uit twee module.
Hierbij gaat het om een wekelijkse les bij de pasbekeerden en 9mnd lang een dag per maand bij de trainingen. Een keer per maand van 9.30 u. tot 13.00 u. en van 16.00 u. tot 19.00 u. Het is een werkers trainings dag , vandaar dat wij het ook wel W.T.D. noemen. Er zij kosten er aan verbonden voor materiaal en consumtie. Wij hebben een brochure.
Gemeentesamenwerking
Relaties worden op gebouwd met alle eerlijke en liefdevolle christenen of christen-organisaties. Evangelie Centrum Suriname,The School of Christ International, Theological Seminary CCBI, Caribbean prayer network. Platform van Christelijke Leiders,Gods Glory of Faith in Nickerie,Het Nieuwverbond in Wageningen, Gemeente Petra, Gemeente Antiochie.

Activiteiten

Jongeren activiteiten
Wij zijn de jongeren van de gemeente Hersteller van Bressen.
Wij zijn in November 2010 begonnen met een jongeren team in de gemeente,
onze naam is de H.v.B. Youth crew.
Ons plan is om voor jongeren te evangeliseren, zielen te winnen voor christus,
door activiteiten te houden zoals:educative dagen, jeugd diensten, film avonden,
concerten, worships night en nog veel meer. We willen ook met jongeren van andere
gemeenten bijeen komen.
We krijgen de ondersteuning van onze Pastor Grootfaam en gemeente leden.
De hoofd personen die in het team zijn, zijn G.Grootfaam, J.Kerseborn,
O.Lagenhorst en E.Vroom. Het team is ook aan het groeien en we willen plezier
maken in het Christelijk leven.
Wij hadden op 5 februari 2011 onze eerste
evenement gehouden, een concert te Coronie. Het was echt leuk we hebben
percies gedaan wat het thema van onze concert was. Kon prisiri nanga mi
concert en het was echt prisiri met elkaar maken.
We hadden optredens van: Molada Pinas, Giovany Roosveld,
Shalom House Band, The lovers, H.v.B dancers,
B-Warriors en The level crew met Eugene Main en Epee.
De MC van die avond was Jerrel Harderwijck
Onze volgende activiteit is een film avond in Par’bo en Coronie.
Geschreven door Grootfaam G.G.
Sociale projecten

Voedselpakketten verstrekking voor behoeftigen vooral in de gemeente. Buurt sportclub: voetbal, volleybal en basketbal.
Pastor Grootfaam is een gecertificeerde Sportleider-Trainer.
Onze Sportcentrum is aan de grensweg no 16
Broeder Dennis A. Grootfaam is de voorganger en leider van het werk en is al meer dan 20 jaren voorganger. Van 1990-1995 was hij voorganger van een gemeente onder covering van een gemeenteorganisatie,maar richte op 15 april 1996 een eigen gemeente op met de naam Hersteller van Bressen in het zelfde district en nu ook een celgroep te Paramaribo. Samen met zijn vrouw Cynthia Grootfaam-Damburg heeft hij de Bijbelschool “Hebron” van Evangeliesatie Centrum Suriname” succesvol doorlopen. Zijn vrouw van 1982-1986 en hij van 1983-1987. Pastor D. Grootfaam heeft ook “The School of Ministrie van Morris Cerello afgerond in 1985 in Suriname. Verder “The School of Christ International in Trinidad in november 2006. Pastor D. Grootfaam en zijn vrouw zijn zelfstandige dienaren des Heren en bouwen relaties met elke eerlijke en oprechte christen en of christenorganisaties. Hij is ook webdisigner,heeft bedrijfmanagement gedaan en heeft een web-hosting onderneming. Ze hebben twee kinderen. Ook heeft hij een boek gepubliceert genaamd “Een ex-Rastafari vertelt” en kost SRD 20,- of 8,- Euro per stuk.

De gemeente heeft oudsten, diakenen en werkers. Een werkers trainings programma voor pasbekeerden, discipelschap, werkers, leiders en zendelingen. Praiseteam,kinderwerk, opbouwblad, website.

BEDIENING

De gemeente heeft als hoofdactiviteiten elk jaar een gemeente kamp in de maand september. Twee familiedagen, tractaatverspreiding, evangeliesatie en lofprijsdiensten, doopdiensten, broeders en zusterssamenkomsten, algemene bidden en vastendagen, zalvingsdiensten waaronder genezing en bevrijding valt en gast predikers. Maaltijd desHeren, Huwelijkseminaar, Rentmeesterschapseminaar, Paas en Pinksterwekend. Werkersbidstond en vergadering, en onze jaarlijkse financieelverslag. Zendingsoffer en nog veel meer. De gemeente heeft een vijfentwintig  jaren plan.  De gemeente visie is tenminste een organisatie met 5000 leden verdeeld in vijf gemeenten,  waarvan vier in Suriname en een in het buitenland. Een kampplaats met sportgelegenheid. Een trainingschool (WTD) , een sociaal, educatief en sportcentrum (SEES).

Contact Ons

U kunt ons bereiken op het onderstaand Nummers:
Tel.: 597- 440493
Cell.: 597- 8719169 ,7156976
E-mail: dennisgrootfaam@yahoo.com .
Business website:www.dedoorbrekers.com en www.dennisgrootfaam.organogold.com
U kunt ons ook bereiken door gebruik te maken van het onderstaande formulier.
Voornaam: *
Achternaam: *
E-mail: *
Telefoon nummer:
Mobiel nummer:
Bericht:
Welkom to Pastor Dennis A. Grootfaam Youtube Kanaal.
Click on Pastor Dennis A. Grootfaam and this link will open youtube for you. Thank you for watching our videos.
This is what we sale