Boeken / My Books

Dank u wel dat u mijn boeken pagina hebt bezocht. Mijn nieuwste en tevens derde boek heet,  ” U geschiede naar uw geloof” indien u het wil kopen email door op de “gele contact us, icon met envelope, rechts onder” te klikken naar grootfaamdennis@gmail.com Indien u geen email adres hebt kunt u de drie hoofdstukken hier downloaden op uw cell phone en zo lezen. Ook bij het kopen van de ebook kunnen wij u die service verlenen om het hier te downloaden. Deze knoppen werken alleen als u gekocht hebt.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          De onderwerpen zijn: Waarom u moet geloven. De noodzaak van geloven.  Wat is geloven? Hindernissen van geloof. waar van u geloof moet zijn. Hoe komt geloof daar? Wat te doen als u al geloof hebt.  Nu alleen als e-boek. Prijs in SRD 50,-  , $ 7,-  , Euro 6,-  . Als donatie voor de zending vragen wij u als u $ 10,-  en Euro 10,- kunt betalen voor een boek inplaats van $7,- en Euro 6,- . Valuta betalingen alleen via Western Union Money Transfer. In Suriname in SRD en Teleg. beltegoed, opwaardeer kaart te sms`sen . Dit met alle e-boeken. Dank u wel voor uw begrip en liefdegave.

Mijn tweede boek is een heet ” Vasthouden “en is een nazorg boek met vijf basis lessen of fundamentele leer. De onderwerpen zijn: zekerheid van redding, hoe te bidden, hoe de bijbel te lezen en toe te passen, waarom gemeente bezoek en de noodzaak voor de doop met de Heilige Geest. Prijs: hard copie SRD 50,- en beveilig eboek SRD 50,-

Mijn eerste boek heet ” Een Ex-Rastafari vertelt. “Hierin vertel ik hoe ik tot bekering ben gekomen en hoe te getuigen voor een Rastafari. Prijs: hard copie SRD 50,-

Hoe u mij kunt betalen? Heel makkelijk. Door een opwaardeerkaart van SRD 50,- van Teleg. naar het nummer van mij te verzenden of het via whatsapp te verzenden. Emailen kan ook als we online zijn op dat ogenblik. Dit geld alleen voor zij die veraf zijn.