Gratis ” Waarom geloven ” Training

Welkom bij deze GRATIS TRAINING pagina. De training is op zaterdag 20 oktober 2018 om 20;00 uur na middag en duurt een uur en vijftien minuten. Het is beter te volgen met een laptop, een pc en een degelijke tablet. Uw bijbel moet u bij de hand hebben. Wat u kunt verwachten uit deze training. Genoeg redenen te hebben waarom u God moet geloven op alle zeven gebieden van uw leven om succesvol te zijn nu in deze tijd van uw leven. Gemotiveerd  te zijn  om een doorbreker te zijn en om anderen tot doorbrekers te maken. Doe mee en groei met ons mee.

Als handleiding zal ik mijn e-boek gebruiken en die is ook te koop voor SRD 50,- per stuk via mijn email 4691den@gmail.com  en deze website op afspraak na de betaling. Tel: 597- 8719169 hiervoor. Dit kan door een Teleg. beltegoed kaart te verzenden naar mij toe op afspraak voor zij die ver zijn. Doe dit op tijd. Tijdens de training kunnen wij chatten via de chat box of comments box hier onder. Bent u een ondernemer, dan mag u deze training ook sponseren en dat is voor een bedrag van SRD 250,- per uur.

Klik op deze link op de vastgestelde dag en tijd.

LIVE WEBINAR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *