September Post

Gratis downloaden en gebruik van deze Happy birthday video`s.

GRATIS DOWNLOADEN

GRATIS DOWNLOADEN

EEN VOORBEELD MET UW FOTO OF VIDEO

Indien u een eigen ontwerp wil met uw foto, tekst en of video kunt u contact met ons maken door te bellen met 8719169 en email grootfaamdennis@gmail.com via de gele ” contact Us ” box recht onder op deze website. Wij zullen u contacten. Het zal u SRD 100,- kosten voor een video en SRD 50,- voor een met een foto en u zult het kunnen gebruiken voor elke gewenste verjaardag gelegenheid.

Klik op BMW Spel # 37 foto om te spelen

Verder hebben wij hier onder onze Bijbel Memorisatie Woorden Spel video waardoor u elke week kunt meedoen ook via deze website en niet alleen op FB. Wij kijken ook uit naar sponsoren, dus als u  uw reclame wil laten plaatsen in onze video kunt u contact met ons opnemen. U hoeft geen bedrijf te hebben. Wij kunnen een spel  NAMENS U aanbieden met uw tekst en uw foto aan de spelers voor maar SRD 20,- per spel. De betaling aan ons doet u door een Teleg. beltegoed kaart toe te versturen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *